Corsa


UN DISSENY SORPRENENT.

ASSISTÈNCIA A LA CONDUCCIÓ.

 

CORSA 3P Coneix-lo Configura’l
CORSA 5P Coneix-lo Configura’l

UN DISSENY SORPRENENT.

Personal, escultural i irresistible, el Opel Corsa esta molt a prop teu.

Atura’t en el seu perfil i descobreix trets tan atractius com la graella frontal esportiva, els detalls de qualitat dels seus nous fars, la forma en que la línia del sostre flueix cap a la part del darrera del cotxe, i la seva imponent línia del darrere. Brillant des de qualsevol angle, el Opel Corsa es “art escultural unit a precisió alemanya“.

 

ASSISTÈNCIA A LA CONDUCCIÓ.

La Cámara frontal de seguretat Opel Eye es un dels sistemes d’assistència més segurs i avançats.

  1. Detector de Senyals de Transit.Reconeix i mostra a l’ instrumentació les senyals de límit de velocitat i altres senyals clau.
  2. Alerta de Canvi Involuntari de Carril.Si surts del teu carril sense accionar abans l’intermitent, emet senyals acústiques d’advertència.
  3. Indicador de Distancia de Seguretat.Et mostra contínuament la distancia al vehicle precedent.
  4. Alerta de Col·lisió Frontal.S’anticipa a una possible col·lisió per abast, t’adverteix amb senyals acústics, amb una advertència a la instrumentació i una llum projectada al parabrises.
  5. Assistent de Llum de Carretera.Al detectar a vehicles precedents o que circulen en sentit contrari, automàticament canvia els fars Bi-Xenon a llum de creuament i després torna a llums llargues.
  6. Alerta d’Angle Mort. Detecta als vehicles que circulen als carrils paral·lels fora del teu camp de visió. Preveu una possible col·lisió activant una llum parpellejant al retrovisor dret o esquerre.

 

CORSA 3P Coneix-lo Configura’l
CORSA 5P Coneix-lo Configura’l

CODINES MOTOR

  CR Mossèn Baldelló 8,
Sant Feliu de Codines, 08182, (Barcelona)

  938 66 13 51

  658 99 47 51

HORARI

De dilluns a divendres

De 08:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00 hores

Dissabtes de 08:00 a 13:00 hores

ÚLTIMES NOTÍCIES